BLIV FRIVILLIG

Gør en forskel – og bliv en del af et fællesskab

Kunne du tænke dig at blive en del af et fællesskab, der sammen udvikler ideer og støtter andre pårørende? Så kontakt os og lad os høre din historie og dine tanker om hvad du gerne vil bidrage med.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Frivillig Vinnie Vendelbo

Her holder jeg et oplæg på et pårørendearrangement på Holstebro kaserne. Det er en af de opgaver jeg nyder meget da jeg oplever at kunne gøre en stor forskel ved at forberede de pårørende på hverdagen alene hjemme og de følelser der ofte kommer i spil undervejs i en udsendelse.

Frivillig Boel Nauta

Jeg har det bedste af alle ansvarsområder i Familienetværket. Jeg modtager et utal af mail fra tidligere udsendte i international tjeneste, der gerne vil anmode om børnemedalje og diplom til deres barn/børn. Ofte får jeg rørende og gribende beskrivelser af de afsavn deres børn har haft under udsendelse, eller af de ændrede livsvilkår deres børn må leve med, når den udsendte er kommet fysisk eller psykisk skadet hjem fra en udsendelse. De skriver om, hvor meget det betyder for både dem og deres børn, at børnene bliver anerkendt. Og om hvor stolte børnene bliver. Det er en stor glæde for os i Familienetværket, at en symbolsk medalje og et diplom, kan have så stor en betydning.